Cfare e pret ekonomine e vendit dhe xhepat e njerezve te zakonshem me taksat dhe tatimet e qeverise se majte? Ne studio jo vetem politikane, por edhe perfaqesues te shoqerise civile, botes se biznesit dhe eksperte te ekonomise.

Te ftuar: Arben Malaj-Profesor, Sherefedin Shehu-Deputet i PD-se, Luan Bregasi-President i Biznes Albania, Aranita Brahaj Open Data Albania, Fatos Cocoli-Ekspert Ekonomie.

http://webtv.albanianscreen.tv/pages/videot/prizem_16_dhjetor_2013/ALB