Kryetari i Bashkisë së Fierit, Baftjar Zeqaj merr dy paga nga njësia vendore që drejton për 3 mandate radhazi. Ai ka 1 076 618 lekë të ardhura si kryetar i Bashkisë dhe 1 080 000 lekë si President i FK Apollonia. Të dhënat janë bërë publike nga Open Data Albania. Të dyja pagat janë nga buxheti i shtetit, pasi klubi i futbollit të Apllonisë është një Shoqëri Aksionere, në të cilën Bashkia e Fierit zotëron 25 % të aksioneve.