“Rast unik ne bote!
Te dashur miq, ne Shqiperi, si ne asnje vend tjeter ne bote, Thesari i Shtetit eshte shnderruar ne thesarin e partise. 
Ketu kemi liste pagesat sesi Kuvendi i Shqiperise dhe Ministria e Mjedisit perdorin Thesarin e Shtetit per te financuar LSI. Nga Thesari i Shtetit, pas kerkeses se Ministrise se Mjedisit, kane kaluar pagesat ne llogari te Levizjes Socialiste per Integrim me pershkrimin ‘Ministria Mjedisit kuote partie gusht 2015” sic jane bere edhe te shume muajve te tjere pergjate 2015.
Ky eshte shembull I keqperdorimit me ekstrem i institucioneve publike qe kthehen ne leva partie ne kundershtim me dispozitat ligjore. I bej thirrje prokurorise se shtetit te hetoje me perparesi kete skandal te paprecedent, ne te cilin duart e zeza te partise, kovat e saj mbushen direkt ne kundeshtim flagrant me cdo ligj nga Thesari i Shtetit duke shnderruar ate ne thesar te partise!”, denoncon ish-kryemsitri Sali Berisha në “Facebook”.