Në kuadër të projektit Money, Government and Politics Open Data ka nisur rubrikën Para dhe Pushtet ku janë publikuar të dhëna për Vetdeklarimin Vjetor të Pasurisë së Antarëve të Këshillit të Lartë të Drejtësisë. Në këto tabela duken të ardhurat vjetore, shlyerjet e detyrimeve apo pasuri të shtuara gjatë një viti për subjektin dhe persona të familjes.

    Bujar NISHANI
    Albana SHTYLLA
    Artan BROCI
    Astrit HAXHIALUSHI
    Brunilda Kadi
    Eneida CIVICI
    Petrit Como
    Neritan CENA
    Gjin GJONI
    Gerd Hoxha
    Vangjel KOSTA
    Sokol COMO
    Ylli MANJANI
    Xhezair ZAGANJORI

Po sot janë shtuar edhe tabelat për vetë deklarimin e katër funksionarëve të lartë si Ilir META Kryetar i Kuvendit, Sali BERISHA ish Kryeministër aktualisht Deputet, Jozefina TOPALLI ish Kryetare e Kuvendit aktualisht Deputete, Erjon VELIAJ Kryebashkiak i Tiranës.