Open Data Albania ka publikuar deklarimin e pasurisë së Ministres së Ekonomisë Milva Ekonomi . Në deklarimin e pasurisë Ekonomi ka përfshirë edhe të ardhurat nga familja e saj, rroga, pensione dhe kursime.

Ajo që bie në sy janë llogaritë e dy vajzave të Ekonomit, të cilat kanë nga 7 llogari bankare secila.