Publikimet e fundit në Para dhe Pushtet zbardhin se sa kanë fituar në një vit gratë ministre në kabinetin Rama, ku punojnë bashkëshortët dhe fëmijët e tyre. Çfarë interesash ekonomik dhe financiar menaxhojnë familjarët. A deklarojnë ato shpenzime për udhëtime, makina apo detaje luksi. Të dhëna për deklarimin vjetor 2016 për dhjetë zonja ministre në Kabinetin Rama.

Milena Harito duket se mban kreun e listes, me llogari bankare, apartamente e parkime ne pronesi te saj e te bashkeshortit ne France.

Konkretisht më poshtë janë deklarime vjetore të pasurisë së Zonjave Ministre në Kabinetin Rama si më poshtë.

1. Lindita Nikolli

2. Mimi Kodheli

3. Milena Harito

4. Ermonela Felaj

5. Mirela Kumbaro

6. Klajda Gjosha

7. Milva Ekonomi

8. Eglantina Gjermeni

9. Ogerta Manastirliu

10. Olta Xhacka

Përmes deklarimit të pasurisë në një vit kalendarik zbardhen edhe të dhëna mbi lidhje dhe interesa ekonomike të funksionarëve të lartë dhe të afërmve të tyre sikurse profile dhe poste profesionale të personave të certifikatës së familjes. Të tjera deklarime ju i gjeni në rubrikën Para dhe Pushtet. Ky projekt realizohet nga organizata AIS promotore e Open Data Albania.