Risillen në vëmendje pasuritë e ministrave të rinj, të emëruar nga kryeministri Rama.

Open Data Albania ka publikuar deklarimet e pasurive të ministrave të kabinetit Rama 2. Pjesa më e madhe e tyre kanë deklaruar kreditë për shtëpi apo dhe makina. Listës i mungon zvkryeministrja pasi ajo nuk ka patur më parë një post zyrtar.

Në 9 shtator pritet të mblidhet edhe seanca e parë parlamentare si dhe pritet që presidneti Meta të dekretojë qeverinë e re të dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit.