Open Data Albania po vizualizion të dhëna për mandatet e deputetëve të partive politike, përkatësisht PS, PD/AN, LSI dhe PSD sipas Qarqeve në zgjedhjet 2009, 2013, 2017 dhe 2021.
Në grafikët më poshtë shfaqen rezultatet për zgjedhjet 2009, 2013, 2017, 2021 për secilën nga 4 partitë e mandatuara, të shprehura në vota, mandate dhe përqindje sipas qarqeve.

Te dhënat Renditje Lista mund të shkarkohen në excel-in e këtij Artikulli

Për Informacion kontakto info@ais.al

Të tjerë Artikuj me #DataElektorale jane tek Tema Procese Zgjedhore 

Shkarko excel: Lista Deputet sipas votës preferenciale, Rang Kombëtar, sipas Qarkut, Subjektit dhe Grupit Gjinor
Komente dhe Analiza: Open Data Albania