Buxheti Faktik për Shërbimin Spitalor 2012-2013

Open Data Albania po hulumton lidhur me buxhetin faktik të shpenzuar për shërbimin spitalor në harkun kohor 2012-2013. Ky buxhet ka të bëjë me shpenzime për investime, paga, kosto medikamentesh, shërbime, mirëmbajtje, rimbursim ilaçesh, etj. Ky artikull realizohet përmes Monitorimit të Transaksioneve të Thesarit , proces që mundësohet nga Platforma Spending Data Albania. Burimi: spending.data.alKomentet dhe analiza: ODA Buxheti i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”…