Transaksione financiare të dyshuara si Pastrimi i Parash 2013

Open Data Albania ka përditësuar të dhënat për vitin 2013, lidhur me raste të raportimit dhe kontrollit të transaksioneve në cilësinë e të dyshuara për burim jo të pastër financiar. Gjatë këtij viti  34% e rasteve të dyshimta për pastrim paraje kanë të bëjnë me transfertat jashte vendit. Janë 189 transferta jashte vendit të dyshuara për aktivitet të pastrimit të parasë. “Derdhje me para në…