Aksidentet rrugore dhe viktima nga aksidentet 2013

Open Data Albania ka kryer një përditësim lidhur me të dhëna për aksidentet rrugore të ndodhura në vend në periudhën 2009-2013. Gjatë këtyre pesë viteve numri i aksidenteve rrugore ka ardhur duke u rritur si pasojë e problemeve me sinjalistikën, mungesës së kujdesit të shoferëve dhe të këmbësorëve në rrugë etj. Përjashtim përbën viti 2012 në të cilin numri i aksidenteve rrugore ka rënë me…