Ulet numri i punonjësve në administratën publike

Deri në fund të vitit, numri i punonjësve të administratës do të ulet me 400 punonjës. Në buxhetin e vitit 2014, numri i përgjithshëm i punonjësve në organikë është 86 500, ndërkohë që në draftin e paraqitur nga qeveria numri bie në 86 100 punonjës.  “Numri i përgjithshëm i punonjësve në organikë është 86 100 punonjës. Numri maksimal i punonjësve për çdo ministri dhe institucion…

Kolapsi miliarder i ndërtimit

Tregu i shtëpive të banimit, më shumë se në një krizë. Një situatë që vjen nga mungesa e analizës së tregut, nga mungesa e shesheve dhe lejeve të ndërtimit, boom-i i ndërtimeve të pashitura, nga mungesa e kreditimit dhe “rrjedhja” e dërgesave të emigrantëve: Dhe… nuk ka dritë në fund të tunelit …Një vajzë e sjellshme dhe e veshur bukur, punonjëse e një prej bankave…