Ekonomia/ Ja 117 falimentet dhe sekuestrimet e mëdha të 2014-ës

Për vitin 2014 administrata tatimore ka nisur procesin e falimentit për plot 117 subjekte, një pjesë e mirë e të cilëve me emra të njohur në tregun shqiptar e me peshë në jetën ekonomike të vendit. Drejtoria e Përgjithëshme e Tatimeve ka bërë publike listën e subjekteve ndaj të cilave kanë nisur procedurat e falimentit ku bien në sy subjekte si “CITY PARK sh.p.k.”, “BELLE…