Rruga Milot- Morinë/ Hapet gara për një tjetër konçension

Organizata Albanian Institute of Science (AIS), e cila drejtohet nga Aranita Brahaj ka publikuar sot në rubrikën Regjistri Koncensionar, regjistër i vendosur tek portali Spending Data Albania njoftimin për një procedurë tenderim koncesioni të saposhpallur. Njoftimi përkon me një Thirrje të Hapur për Tender, dhe detaje të Koncesionit ju mund ti gjeni duke klikuar Pasaportën tek Regjistri Koncesionar: http://open.data.al/sq/corporates/list/cat_id/1/id/1423 Konkretisht bëhet fjalë për tender me Titull:…