Rruga Milot- Morinë: Hapet gara për një tjetër konçension

Organizata Albanian Institute of Science (AIS), e cila drejtohet nga Aranita Brahaj ka publikuar sot në rubrikën Regjistri Koncensionar, regjistër i vendosur tek portali “Spending Data Albania” njoftimin për një procedurë-tenderim koncesioni të saposhpallur. Njoftimi përkon me një Thirrje të Hapur për Tender, dhe detaje të Koncesionit ju mund t’i gjeni duke klikuar Pasaportën tek Regjistri Koncesionar: http://open.data.al/sq/corporates/list/cat_id/1/id/1423 Konkretisht bëhet fjalë për tender me Titull:…