Zbardhet pasuria e kryeministrit Rama dhe e kryeprokurorit Llalla

Zbardhet pasuria e çiftit kryeministrit Edi dhe Linda Rama gjatë vitit 2015. Në deklaratën e pasurisë së bërë pranë ILDKP-së në mes të këtij muaji, rezulton se çifti Rama ka shlyer një këst kredie në një bankë të nivelit të dytë, teksa pjesë e deklarimit janë dhe të ardhurat e djalit Gregor.   Sa i përket pasurive të paluajtshme, në deklaratë Edi Rama rezulton pronar i…