Ja vilat, paratë dhe makinat e anëtarëve të Bordit të BSH

Zbardhet pasuria e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë, e cila sipas një raporti sekret të KLSH, është përfshirë në një tjetër skandal të rëndë financiar, me bankat e nivelit të dytë, ku janë përvetësuar dhe ndarë 21 milionë euro. Përgjatë dy viteve të fundit, 2014-2015, njerëzit që mbikëqyrin veprimtarinë, politikat e administrimit dhe operacionet e Bankës se Shqipërisë, kanë deklaruar pranë ILDKP…

Sejko 5 apartamente, troje, miliona Dhori Kule, 3 apartamente, 7 paga

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, sfidon edhe paraardhësin e tij, Ardian Fullanin, sa i takon pasurive të paluajtshme që posedon. Sejko deklaron një apartament banimi me sipërfaqe 104 m2 në Tiranë, një tjetër apartament në Tiranë me sipërfaqe 65 m2, apartament me sipërfaqe 70.2 m2 në Tiranë, 50 për qind e një apartamenti me sipërfaqe 136.86 m2 në Durrës dhe truall me sipërfaqe…

Zbardhen pasuritë e drejtuesve të BSH/ vilat, paratë dhe makinat

Zbardhet pasuria e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë, e cila sipas një raporti sekret të KLSH, është përfshirë në një tjetër skandal të rëndë financiar, me bankat e nivelit të dytë, ku janë përvetësuar dhe ndarë 21 milionë euro. Përgjatë dy viteve të fundit, 2014-2015, njerëzit që mbikëqyrin veprimtarinë, politikat e administrimit dhe operacionet e Bankës se Shqipërisë, kanë deklaruar pranë ILDKP…

Vila në bregdet dhe jashtë Shqipërisë, makina luksoze dhe para pa fund: Zbulohet pasuria e anëtarëve të Bordit të BSH

Zbardhet pasuria e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë, e cila sipas një raporti sekret të KLSH, është përfshirë në një tjetër skandal të rëndë financiar, me bankat e nivelit të dytë, ku janë përvetësuar dhe ndarë 21 milionë euro. Përgjatë dy viteve të fundit, 2014-2015, njerëzit që mbikëqyrin veprimtarinë, politikat e administrimit dhe operacionet e Bankës se Shqipërisë, kanë deklaruar pranë ILDKP…

Zbardhen pasuritë e drejtuesve të BSH, vilat, paratë dhe makinat

Zbardhet pasuria e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë, e cila sipas një raporti sekret të KLSH, është përfshirë në një tjetër skandal të rëndë financiar, me bankat e nivelit të dytë, ku janë përvetësuar dhe ndarë 21 milionë euro. Përgjatë dy viteve të fundit, 2014-2015, njerëzit që mbikëqyrin veprimtarinë, politikat e administrimit dhe operacionet e Bankës se Shqipërisë, kanë deklaruar pranë ILDKP…