30 kompanitë më të mëdha, që punojnë me bashkitë

FUSHA SHPK, G.P.G. COMPANY SHPK, SALILLARI SHPK, Victoria Invest SHPK, Vellezerit Hysa janë 5 kompanitë që kanë fituar më shumë kontrata në vlerë, përmes prokurimeve publike, me bashkitë në Shqipëri, nga korriku 2015 deri në 31 janar 2017. Kompania Fusha është absolutisht më e madhja dhe vlera e kontratave që ajo ka fituar nga bashkitë është sa dyfishi i operatorit të dytë që vjen pas…

30 kompanitë më të mëdha private, që punojnë me bashkitë, shumat marramendëse që marrin prej kontratave

FUSHA SHPK, G.P.G. COMPANY SHPK, SALILLARI SHPK, Victoria Invest SHPK, Vellezerit Hysa janë 5 kompanitë që kanë fituar më shumë kontrata në vlerë, përmes prokurimeve publike, me bashkitë në Shqipëri, nga korriku 2015 deri në 31 janar 2017. Kompania Fusha është absolutisht më e madhja dhe vlera e kontratave që ajo ka fituar nga bashkitë është sa dyfishi i operatorit të dytë që vjen pas…

30 kompanitë më të mëdha private, që punojnë me bashkitë

FUSHA SHPK, G.P.G. COMPANY SHPK, SALILLARI SHPK, Victoria Invest SHPK, Vellezerit Hysa janë 5 kompanitë që kanë fituar më shumë kontrata në vlerë, përmes prokurimeve publike, me bashkitë në Shqipëri, nga korriku 2015 deri në 31 janar 2017. Kompania Fusha është absolutisht më e madhja dhe vlera e kontratave që ajo ka fituar nga bashkitë është sa dyfishi i operatorit të dytë që vjen pas…

30 kompanitë më të mëdha private, që punojnë me bashkitë

FUSHA SHPK, G.P.G. COMPANY SHPK, SALILLARI SHPK, Victoria Invest SHPK, Vellezerit Hysa janë 5 kompanitë që kanë fituar më shumë kontrata në vlerë, përmes prokurimeve publike, me bashkitë në Shqipëri, nga korriku 2015 deri në 31 janar 2017. Kompania Fusha është absolutisht më e madhja dhe vlera e kontratave që ajo ka fituar nga bashkitë është sa dyfishi i operatorit të dytë që vjen pas…

Mungesë transparence në punën e gjykatave në Shqipëri

Në Tiranë, sistemi gjyqësor vlerësohet si elementi i pushtetit me më pak transparencë. Instituti Shqiptar i Shkencës dhe gazetarët e kronikës së zezë diskutuan sot me shqetësim mbi vështirësitë e shumta që ndeshin gjatë pasqyrimit të veprimtarisë së gjykatave. Sot është Dita Ndërkombëtare e të Dhënave të Hapura, dhe temë kryesore e debateve të pjesëmarrësve ishte fikja e serverit të gjykatës së kryeqytetit. Instituti Shqiptar…