Programi i Rindërtimit pas Tërmetit, Lista shkollat në Tiranë, Bizneset që po ndërtojnë

Programi i rindërtimit, Lista shkollat në Tiranë,  Bizneset që po ndërtojnë Cilat Janë Shkollat që Po Ndërtohen në Tiranë, me Para Buxheti i Shtetit (jo BE) dhe në Kuadër të Projektit të Rindërtimit. Dy janë procedurat e Prokurimit për Institucionet Arsimore në Territorin e Bashkisë së Tiranës në Kuadër të Programit të Rindërtimit pas Tërmetit të 26 Nëntorit 2019. Procedura e Parë është shpallur në datën 29 Korrik…

Tendera për Kite dhe Teste situate Covid19, Spitalet Rajonale pritet buxheti 2021

Në faqen Open Procurement Albania, sektori Shëndetësi janë të gjitha tenderat e institucioneve që punojnë në sektorin publik. Për të kuptuar sa po shpenzohet në blerjen e Kiteve dhe Testeve për Covid19, kush janë furnitorët, cilën tipologji testi po kërkon Instituti i Shëndetit Publik dhe Qendrat Spitalore mund të shikohen me kujdes  si Vijon: Me Vlerë 496 000 000 Lekë (katërqind e nëntëdhjetë e gjashtë…

Dhenie me Koncesion/PPP për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e një Porti Turistik ne Qytetin e Vlorës (Marina Vlore)

Rikthehen Propozimet e Pakërkuara për PPP, Qeveria Shqiptare shpall koncesion për Port Turistik në Vlorë. Koncesioni Parashikohet të jetë me afat 35 vite. Sipas Dokumenteve standarde ky koncesion shpallet pas një propozimi të pakërkuar dhe parashikon bonus për propozuesin (DST faqe nr 9) Në asnjë kërkim në databazat zyrtare nuk aksesohet një informacion publik dhe transparent mbi Kompaninë që ka bërë Propozimin e Pakërkuar, bonusin…

Bizneset e Rindërtimit deri tani 162 Shoqëri kanë fituar kontrata Publike

Cilat janë Bizneset që po Realizojnë Punime në Kuadër të Programit të Rindërtimit Post Tërmeti i 26 Nëntor 2019?! Open Corporates Albania ka krijuar një kategori të veçantë në Menu ku vendosen pasaporta për të gjitha bizneset shoqëritë që janë angazhuar me kontratë për të bërë Punë dhe Projekte pjesë e Programit të Rindërtimit të Qeverisë Shqiptare. Emri i Kategorisë (menu) është Biznese Rindërtimi. http://opencorporates.al/sq/rindertimicompany…