Rezultati në Qarqe, Ndarja e mandateve në Zgjedhje Parlamentare 2009 – 2021

Open Data Albania po vizualizion të dhëna për mandatet e deputetëve të partive politike, përkatësisht PS, PD/AN, LSI dhe PSD sipas Qarqeve në zgjedhjet 2009, 2013, 2017 dhe 2021.Në grafikët më poshtë shfaqen rezultatet për zgjedhjet 2009, 2013, 2017, 2021 për secilën nga 4 partitë e mandatuara, të shprehura në vota, mandate dhe përqindje sipas qarqeve. Ndarja e Votës PS Ne Qarqe 2009- 2021Infogram Te…