Para dhe pushtet/ Njihuni me pasurinë e kryeministrit Rama

Pas publikimit ekskluzivisht nga Lapsi.al të raportit kofidencial të OSBE-së, ku ndër të tjera thuhej se pasuria e kryeministrit Rama përllogaritej në rreth 200 milionë euro, kreu i opozitës Basha e etiketon shpesh kryeministrin si “kokoshi 200 milionësh”. Por cila është në të vërtetë pasuria e kryeministrit të Shqipërisë, sipas deklaratës së tij zyrtare në ILDKP? Nga vëzhgimi në faqen e Spending Data, Lapsi.al sjell…

Pasuria e kryeministri Edi Rama sipas ILKPD

Pas publikimit ekskluzivisht nga Lapsi.al të raportit kofidencial të OSBE-së, ku ndër të tjera thuhej se pasuria e kryeministrit Rama përllogaritej në rreth 200 milionë euro, kreu i opozitës Basha e etiketon shpesh kryeministrin si “kokoshi 200 milionësh”. Por cila është në të vërtetë pasuria e kryeministrit të Shqipërisë, sipas deklaratës së tij zyrtare në ILDKP? Nga vëzhgimi në faqen e Spending Data, Lapsi.al sjell…