Zbardhet pasuria e kryeministrit Rama dhe e kryeprokurorit Llalla

Zbardhet pasuria e çiftit kryeministrit Edi dhe Linda Rama gjatë vitit 2015. Në deklaratën e pasurisë së bërë pranë ILDKP-së në mes të këtij muaji, rezulton se çifti Rama ka shlyer një këst kredie në një bankë të nivelit të dytë, teksa pjesë e deklarimit janë dhe të ardhurat e djalit Gregor.   Sa i përket pasurive të paluajtshme, në deklaratë Edi Rama rezulton pronar i…

Zbardhet pasuria e Edi Ramës për 2015, më shumë të ardhura nga libri se nga paga, edhe Gregori në gjurmët e tij si artist

Zbardhet pasuria e kryeministrit Edi Rama për vitin 2015. Teksa 15 prilli ishte afati i fundit kur institucionet duhet që të deklaronin pasuritë e tyre, ‘Open Data Albania” ka arritur të sigurojë deklarimet e bëra nga shefi i qeverisë. Ajo që bie në sy është fakti se Rama ka deklaruar si pasuri për këtë vit vetëm të ardhurat nga paga si kryeministër, si dhe një…

Zbardhet pasuria e çiftit Rama, ja sa i kushton shtëpia në Surrel

Zbardhet deklarimi i pasurisë së Kryeministrit Edi Rama dhe familjes së tij për vitin 2015. Sipas të dhënave të publikuara nga “Open Data Albania”, mësohet se vila e Kryeministrit Rama në fshatin e Surrelit, në komunën Dajt është deklaruar me një vlerë prej 39,607,741 lekësh ose rreth 395 mijë dollarë. “Bashkëpronar me 50%, e ku 50% të tjera pjesë e regjimit martesor me bashkëshorten Lindita…

Rama fiton 26 milionë lekë nga shitja e “Kurban” dhe pikturave

Në Surrel mbi 4,4 mijë metër tokë në pronësi. Edhe i biri, Gregu, biznes me pikturat. Zbardhet pasuria e Kryeministrit Edi Rama së bashku me bashkëshorten e tij, Lindita Rama, dhe të birin Gregun, i cili për herë të parë ka deklaruar të ardhura nga shitja e veprave artistike të tij. Në deklaratat e pasurisë të dorëzuara në ILDKPKI, të publikuara në Open Data, kreu…

Struktura e Borxhit Publik 2015

Open Data Albania po përditëson të dhëna lidhur me Strukturën e Borxhit Publik me vitin 2015. Stoku i borxhit të një vendi është totali i borxhit publik të emetuar brenda dhe jashtë vendit dhe që ende nuk është shlyer. Ai mund të emetohet brenda vendit dhe mbahet nga rezidentët borxhi i brendshëm, ose mbahet nga  jo rezidentët borxh i jashtëm. Niveli i Stokut total të…

Borxhi i brendshëm në vite dhe analiza sipas tremujorëve 2015

Open Data Albania ka hulumtuar në lidhje me vlera të stokut të borxhit të brendshëm në pesë vite 2010-2015. Pjesë e analizës është edhe struktura e  mbajtjes së tij në tregun vendas, si dhe përbërja e tij sipas maturitetit. Kryesisht ky borxh ndahet në Bono Thesari 3 deri 12 mujore të cilat janë afatshkurtra, Obligacione 2 deri 10 vjeçare të cilat janë afatgjata si dhe…

Zbardhet pasuria e çiftit Rama, ja sa i kushton shtëpia në Surrel

Zbardhet deklarimi i pasurisë së Kryeministrit Edi Rama dhe familjes së tij për vitin 2015. Sipas të dhënave të publikuara nga “Open Data Albania”, mësohet se vila e Kryeministrit Rama në fshatin e Surrelit, në komunën Dajt është deklaruar me një vlerë prej 39,607,741 lekësh ose rreth 395 mijë dollarë. “Bashkëpronar me 50%, e ku 50% të tjera pjesë e regjimit martesor me bashkëshorten Lindita…

Kjo është pasuria e kryeministrit Edi Rama

Zbardhet deklarimi i pasurisë së Kryeministrit Edi Rama dhe familjes së tij për vitin 2015. Sipas të dhënave të publikuara nga “Open Data Albania”, mësohet se vila e Kryeministrit Rama në fshatin e Surrelit, në komunën Dajt është deklaruar me një vlerë prej 39,607,741 lekësh ose rreth 395 mijë dollarë. “Bashkëpronar me 50%, e ku 50% të tjera pjesë e regjimit martesor me bashkëshorten Lindita…

Zbardhen të dhënat/ Si u shtua pasuria e Edi Ramës

Zbardhet deklarata e pasurisë për vitin 2015, që kryeministri Edi Rama ka bërë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pusurive dhe Interesave. Sipas kësaj deklarate, kreu i qeverisë shqiptare fiton më shumë artist sesa si kryeministër dhe ndoshta është nga të vetmit kryeministra që nuk ka në pronësi një automjet. Të ardhurat e vitit 2015 nga të drejta të autorit janë diçka…

Rama fiton 26 milione leke nga shitja e “Kurban” dhe pikturave

Në Surrel mbi 4,4 mijë metër tokë në pronësi. Edhe i biri, Gregu, biznes me pikturat. Zbardhet pasuria e Kryeministrit Edi Rama së bashku me bashkëshorten e tij, Lindita Rama, dhe të birin Gregun, i cili për herë të parë ka deklaruar të ardhura nga shitja e veprave artistike të tij. Në deklaratat e pasurisë të dorëzuara në ILDKPKI, të publikuara në Open Data, kreu…

Si u shtua pasuria e Edi Ramës? Zbardhen të dhënat

Zbardhet deklarata e pasurisë për vitin 2015, që kryeministri Edi Rama ka bërë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pusurive dhe Interesave. Sipas kësaj deklarate, kreu i qeverisë shqiptare fiton më shumë artist sesa si kryeministër dhe ndoshta është nga të vetmit kryeministra që nuk ka në pronësi një automjet. Të ardhurat e vitit 2015 nga të drejta të autorit janë diçka…

Deklarimi i pasurisë/ Ja si u shtua pasuria e Edi Ramës

Zbardhet deklarata e pasurisë për vitin 2015, që kryeministri Edi Rama ka bërë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pusurive dhe Interesave. Sipas kësaj deklarate, kreu i qeverisë shqiptare fiton më shumë artist sesa si kryeministër dhe ndoshta është nga të vetmit kryeministra që nuk ka në pronësi një automjet. Të ardhurat e vitit 2015 nga të drejta të autorit janë diçka…

Kjo është pasuria e kryeministrit Edi Rama

Zbardhet deklarimi i pasurisë së Kryeministrit Edi Rama dhe familjes së tij për vitin 2015. Sipas të dhënave të publikuara nga “Open Data Albania”, mësohet se vila e Kryeministrit Rama në fshatin e Surrelit, në komunën Dajt është deklaruar me një vlerë prej 39,607,741 lekësh ose rreth 395 mijë dollarë. “Bashkëpronar me 50%, e ku 50% të tjera pjesë e regjimit martesor me bashkëshorten Lindita…

Rama fiton më shumë lekë si piktor sesa si Kryeministër (Zbardhet deklarata e pasurisë)

Zbardhet deklarata e pasurisë për vitin 2015, që kryeministri Edi Rama ka bërë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pusurive dhe Interesave. Sipas kësaj deklarate, kreu i qeverisë shqiptare fiton më shumë artist sesa si kryeministër dhe ndoshta është nga të vetmit kryeministra që nuk ka në pronësi një automjet. Të ardhurat e vitit 2015 nga të drejta të autorit janë diçka…

Zbardhet pasuria e Ramës dhe familjarëve, vila në Surrel 395 mijë USD

Zbardhet deklarimi i pasurisë së Kryeministrit Edi Rama dhe familjes së tij për vitin 2015. Sipas të dhënave të publikuara nga “Open Data Albania”, mësohet se vila e Kryeministrit Rama në fshatin e Surrelit, në komunën Dajt është deklaruar me një vlerë prej. 39,607,741 lekësh ose rreth 395 mijë dollarë. “Bashkëpronar me 50%, e ku 50% të tjera pjesë e regjimit martesor me bashkëshorten Lindita…