Zbardhen milionat, cilat janë femrat më të pasura të parlamentit shqiptar

Gratë e parlamentit shqiptar kanë shtuar prezencën e tyre në çdo legjislaturë, duke menaxhuar më shumë pushtet dhe duke administruar rrjedhimisht edhe më shumë të ardhura. “Shqiptarja.com” ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014 sipas të dhënave të “OpenData“, dhe vërehet se deputetet që kanë më shumë vite në parlament, apo ato që kanë qenë edhe ministre, thuajse nuk kanë pasur…

8 miliardë lekë Gjicit në dy vjet

Safet Gjici, kandidati i PS për Bashkinë e Kamzës në zgjedhjet e kaluara vendore dhe njëkohësisht pronar i dy kompanive “Eurigjici Security” dhe “Kevin Construction” është në krye të listës së përfituesve të tenderave qindra milionësh nga pushteti i Ramës.  Nga një investigim i thjeshtë në portalin Open Data, rezulton se vetëm përmes një kompanie, asaj të ndërtimit, “Kevin Construction”, Gjici brenda këtyre dy viteve…

Prokurimet publike, kryesojnë Tirana e Durrësi

Tirana rezulton njësia vendore që ka numrin më të lartë të shpalljeve për prokurime publike për periudhën Korrik-Dhjetor 2015. Referuar një studimi të “Open Data” lidhur me prokurimet publike të kryera nga njësitë e reja vendore, rezulton se gjatë periudhës 27 Korrik -7 Dhjetor 2015, njësia e kryeqytetit ka bërë shpallje për 27 procedura. Pas Tiranës, në renditje për numrin e shpalljeve vjen Durrësi. Megjithëse…

Sollaku, Rama, Llalla, sa janë pasuritë e kryeprokurorëve

Dy ish-kryeprokurorët, Theodhori Sollaku dhe Ina Rama, vazhdojnë të shlyejnë kreditë prej qindra mijëra euroshë. Sollaku ka marrë dy kredi nga 200 mijë euro secila, ndërsa të ardhurat i janë shtuar ndjeshëm në momentin që ka filluar të punojë si avokat. Ish-kryeprokurorja Ina Rama është ende e papunë, ndërsa ka marrë dy kredi për apartamente me vlerë totale 216.500 euro. Nga ana tjetër, kreu aktual,…

Ina Rama e papunë, blen dy apartamente 216 500 euro. Sollaku, 400 000 euro kredi

Pasuritë e dy ish-kryeprokurorëve dhe kreut aktual, i cili ka të ardhura pagat dhe 1 milion lekë nga qiraja e banesës  Dy ish-kryeprokurorët, Theodhori Sollaku dhe Ina Rama, vazhdojnë të shlyejnë kreditë prej qindra mijëra eurosh. Sollaku ka marrë dy kredi, nga 200 mijë euro secila, ndërsa të ardhurat i janë shtuar ndjeshëm në momentin që ka filluar të punojë si avokat. Ndërkohë, Ina Rama…

Visho Ajazi, 12 mijë $ pension në Kanada, Lame koleksion armësh

TIRANE- Drejtorët e përgjithshëm të institucioneve në varësi të ministrive, si dhe drejtuesit e institucioneve të pavarura kushtetuese, kanë paga të majme. Por sa të pasur janë ata? “Shqiptarja.com” ka analizuar pasurinë e 4 zyrtarëve të lartë, sipas deklaratave të tyre të pasurisë: kreun e Shërbimit Informativ Shtetëror, Visho Ajazi; kreun e Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj; Drejtorin e Përgjithshëm të ALUIZNI-t, Artan…

Pasuritë e Presidentëve dhe Prokurorëve 1997-2015

Zonja e Parë 100 mijë dollarë në bankë, Ina Rama 150,000 euro kredi, Sollaku me toka, apartamente dhe kredi 193 mijë euro Në portalin Spending Data Albania rubrika Para dhe Pushtet, janë publikuar tashmë të dhëna mbi pasurinë dhe interesat ekonomik të disa funksionarëve të nivelit të lartë të sistemit të drejtësisë. Kështu është bërë e mundur të kontrollohen të ardhura të vitit të fundit…

Paratë e ‘takave të holla’, ja deputetet tona më të pasura

Gratë e parlamentit shqiptar kanë shtuar prezencën e tyre në çdo legjislaturë, duke menaxhuar më shumë pushtet dhe duke administruar rrjedhimisht edhe më shumë të ardhura.  “Shqiptarja.com” ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014 sipas të dhënave të “Open Data”, dhe vërehet se deputetet që kanë më shumë vite në parlament, apo ato që kanë qenë edhe ministre, thuajse nuk kanë…

Kush është deputetja më e pasur? Sa pasuri ka Topalli, Bregu, Leskaj, Dade, Vokshi, Hafizi, Caka, Tabaku …

Janë zbardhur edhe pasuritët e deputeteve të Kuvendit të Shqipërisë. Thuajse të gjitha ato, nuk kanë shumë pasuri të veten, shumicën e kanë hedhur në emër të bashkëshortit. Në deklarimet e tyre, deputetet e Kuvendit, të ardhurat duket se i kanë më së shumti nga aktivitete jashtë jetës parlamentare, shkruan SYRI.net. MË POSHTË KENI LISTËN E DEPUTETETE DHE PASURIVE TË TYRE: VALENTINA LESKAJ – DEPUTETE…

Pasuritë e deputeteve femra të parlamentit shqiptar

Pasuria e deputeteve femra, është publikuar nga deklarata që kanë depozituar vetë në ILDKPKI.  Të dhënat për vitin 2014 janë në faqen e internetit të “Open Data”. Deputetet që kanë më shumë vite në parlament, apo ato që kanë qenë ministre, thuajse nuk kanë pasur asgjë për të shënuar në deklaratë, veç pagave dhe kredive. Ndryshe nga ato që janë më të reja, të cilave…

Pasuria e deputeteve të parlamentit shqiptar

Pasuria e deputeteve femra, është publikuar nga deklarata që kanë depozituar vetë në ILDKPKI. Të dhënat për vitin 2014 janë në faqen e internetit të “Open Data”. Deputetet që kanë më shumë vite në parlament, apo ato që kanë qenë ministre, thuajse nuk kanë pasur asgjë për të shënuar në deklaratë, veç pagave dhe kredive. Ndryshe nga ato që janë më të reja, të cilave…

Deputetet shqiptare më të pasura

Gratë e Parlamentit shqiptar kanë shtuar prezencën e tyre në çdo legjislaturë, duke menaxhuar më shumë pushtet dhe duke administruar rrjedhimisht edhe më shumë të ardhura. Gazeta “Shqiptarja.com” ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014, sipas të dhënave të “Open Data” dhe vërehet se deputetet që kanë më shumë vite në Parlament, apo ato që kanë qenë edhe ministre, thuajse nuk…

Deputetet shqiptare më të pasura

Gratë e Parlamentit shqiptar kanë shtuar prezencën e tyre në çdo legjislaturë, duke menaxhuar më shumë pushtet dhe duke administruar rrjedhimisht edhe më shumë të ardhura. Gazeta “Shqiptarja.com” ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014, sipas të dhënave të “Open Data” dhe vërehet se deputetet që kanë më shumë vite në Parlament, apo ato që kanë qenë edhe ministre, thuajse nuk…

Zbardhen milionat, cilat janë femrat më të pasura të parlamentit shqiptar

Gratë e parlamentit shqiptar kanë shtuar prezencën e tyre në çdo legjislaturë, duke menaxhuar më shumë pushtet dhe duke administruar rrjedhimisht edhe më shumë të ardhura. “Shqiptarja.com” ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014 sipas të dhënave të “Open Data”, dhe vërehet se deputetet që kanë më shumë vite në parlament, apo ato që kanë qenë edhe ministre, thuajse nuk kanë…

Pasuria e deputeteve të parlamentit shqiptar

Pasuria e deputeteve femra, është publikuar nga deklarata që kanë depozituar vetë në ILDKPKI. Të dhënat për vitin 2014 janë në faqen e internetit të “OpenData”. Deputetet që kanë më shumë vite në parlament, apo ato që kanë qenë ministre, thuajse nuk kanë pasur asgjë për të shënuar në deklaratë, veç pagave dhe kredive. Ndryshe nga ato që janë më të reja, të cilave nuk i…