Majlinda Andrea/ Si e nisi karrierën dhe si u emërua në Gjykatën e Lartë nga Bamir Topi. Zbardhet pasuria e saj

Gjyqtarja e Gjykatës së Lartë, Majlinda Andrea, e pezulluar nga detyra një ditë më parë pasi akuzohet për korrupsion (ndërsa bashkëshorti i saj është shpallur në kërkim për të njëjtën çështje), ka lindur në Durrës. Me Bashkëshortin Odhise Andrea ajo ka dy fëmijë. Ka përfunduar studimet në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, në vitin 1991. Nga viti 1992 deri në 2008 ka punuar si…

Zbardhet pasuria e Guvernatorit Gent Sejko, ja apartamentet dhe miliardat e tij

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend.Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe disa…

Pasuria e Guvernatorit Gent Sejko/ Pronar i 4 apartamenteve, rroga 3 herë më e lartë se e Kryeministrit dhe Presidentit

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend.Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe disa…

Zbardhet pasuria e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko pronar i 4 apartamenteve dhe disa llogarive bankare, rroga 3 herë më e lartë se e Kryeministrit dhe Presidentit

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend. Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe…

Pasuria e Guvernatorit Gent Sejko/ Pronar i 4 apartamenteve, rroga …

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend. Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe…

Para dhe pushtet/ Zbardhet pasuria e Guvernatorit të BSH Gent Sejko

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend.Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe disa…

Pasuria e Guvernatorit Gent Sejko/ Pronar i 4 apartamenteve, rroga

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend. Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe…

Para dhe pushtet/ Zbardhet pasuria e Guvernatorit Sejko. 4 apartamente dhe rrogë 3 herë më të lartë se Rama e Nishani

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko është ndoshta një nga zyrtarët më të pasur në vend. Deklarata e pasurisë, e zbardhur nga Open Spending Albania, fakton pasurinë e Sejkos që nga banesat, llogaritë bankare, të ardhurat nga paga, interesat e depozitave bankare etj. Kështu, në deklaratën e pasurisë, Sejko ka pranuar se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe…

Pasuria e guvernatorit të Bankës së Shqipërisë Gent Sejko, 4 apartamente dhe disa llogari bankare

Zbardhet pasuria e guvernatorit të Bankës së Shqipërisë Gent Sejko. Ai është pronar i 4 apartamenteve dhe disa rrogarive bankare. Deklarata e pasurisë, zbardhet nga ‘’Open Spending Albania’’, ku Sejko pranon se posedon 4 apartamente, 3 në Tiranë e 1 në Durrës, si dhe disa llogari bankare në qindra mijëra euro.   Pronat dhe paratë:     Apartament banimi me sipërfaqe 104 m2 në Tiranë (Trashëgimi…

Prokurime Publike me financim nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve 1 janar -11 korrik 2016

AIS, një organizatë joqeveritare promotore e të dhënave transparente open data për Shqipërinë, po publikon një analizë mbi shpërndarjen e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve sipas bashkive dhe programeve. Të dhënat analizojnë programe dhe vepra të shpallura për tenderim në periudhën 1 janar deri 11 korrik 2016. Në informacion nuk janë përfshirë programe nën financim të cilat janë tenderuar më parë, apo janë në pritje…

Zbardhet pasuria e gjyqtares që u arratis

Gjyqtarja Majlinda Andrea, 47 vjeç, sapo ka mbushur tetë vjet nga mandati i saj i ushtrimit të funksionit të gjyqtarit në Gjykatën e Lartë. Emërimi i saj në trupën gjyqësore të kësaj gjykate u dekretua më 8 korrik 2008 nga Presidenti i atëhershëm i Republikës, Bamir Topi. Ajo përfundoi studimet për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, në vitin 1991 dhe nga viti…

Zbardhet pasuria e gjyqtares Andrea, si u emërua në 2008-n

Ajo përfundoi studimet për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, në vitin 1991 dhe nga viti 1992 deri në 2008 ka ushtruar funksionin e gjyqtares në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe bashkëshorte e Odhise Andreas. Bashkëshorti i gjyqtares Andrea aktualisht mban detyrën e këshilltarit në Komisionin e Sigurisë Kombëtare në Kuvendin e Shqipërisë. Referuar deklaratave të…

Ja pasuria e gjyqtares së arratisur dhe bashkëshortit, zyrtar në Kuvend

Ajo përfundoi studimet për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, në vitin 1991 dhe nga viti 1992 deri në 2008 ka ushtruar funksionin e gjyqtares në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe bashkëshorte e Odhise Andreas. Bashkëshorti i gjyqtares Andrea aktualisht mban detyrën e këshilltarit në Komisionin e Sigurisë Kombëtare në Kuvendin e Shqipërisë. Referuar deklaratave të…

4 kompanitë që u fundosën me zv/drejtorin e Burgjeve, dhjetëra tendera me bashki e institucione (Lista e plotë)

Katër kompanitë, administratorët e të cilëve u arrestuan një ditë më parë veç drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve kanë historik tenderësh edhe me institucione të tjera shtetërore. Gjatë monitorimit në dy portale si Open Procurement – Monitorim i Prokurimeve të Njësive të Qeverisjes vendore, dhe Spending Data Albania me rubrikën Transaksione thesari rezulton: Vllaznia shpk NIPT K11507003S është kontraktoi më i madh i Drejtorisë së…

U arrestuan për tenderin te Burgjet, katër administratorët fituan 6 milion USD në 1 vit

Katër kompanitë, administratorët e të cilëve u arrestuan një ditë më parë veç drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve kanë historik tenderësh edhe me institucione të tjera shtetërore. Gjatë monitorimit në dy portale si Open Procurement – Monitorim i Prokurimeve të Njësive të Qeverisjes vendore, dhe Spending Data Albania me rubrikën Transaksione thesari rezulton: Vllaznia shpk është kontraktoi më i madh i Drejtorisë së Përgjithshme të…