Fatura e kripur: Rama, 530 milione leke dreka dhe darka per 1 vit. Ja sa shpenzuan Meta dhe Nishani

Ceremonitë e pritjeve, drekat dhe darkat e shtruara nga kryeministri Edi Rama kanë kushtuar plot 53,186,547 lekë të reja, ose 530 milion lekë të vjetra për vitin që shkoi. Faturat janë marrë nga të dhënat, që publikon Open Data Albania. Nga një krahasim i thjeshtë, rezulton se Edi Rama harxhoi më shumë se kreu i Kuvendit. Ilir Meta harxhoi 16,110,860 lekë ose 160 milion lekë…

Rrush e kumbulla me taksat, Edi Rama 530 milion leke për pritje-përcjellje

Kush ia admiron sqimën, me të cilën Edi Rama organizon pritjet dhe përcjelljet, duhet të dijë se ato kanë kushtuar plot 53,186,547 lekë të reja, ose 530 milion lekë të vjetra për vitin që shkoi. Një shumë marramendëse që është paguar nga taksat e shqiptarëve. Kanë qenë gjithsej 90 aktivitete, të organizuara në vitin e shkuar dhe të regjistruara në buxhet si “pritje-përcjellje”. Me një…