Paratë nga krijimtaria/ ‘Kurbani’ dhe pikturat e Ramës në krye, ja ku renditet Blushi

Publikimet dhe e Drejta e Autorit, janë një tjetër mënyrë përfitimi të ardhurash. Edi Rama kryeson listën e kësaj kategorie me dy milione e gjashtëqind e nëntëdhjetë e katër mijë e nëntë lekë, të ardhura nga krijimtaria e tij artistike shitur dhe arkëtuar në vitin 2015. Kjo vlerë është përfituar nga shitja e librit “Kurban” gjatë këtij viti, si dhe nga shitje të veprave artistike,…

Zbulohen dy kompanitë e Eduard Selamit në SHBA, fiton 56.000 USD

Deputeti i Partisë Demokratike, Eduard Selami i rikthyer në Shqipëri pas disa vitesh emigrimi në SHBA, është pronar me 50% i dy bizneseve në Amerikë. Pavarësisht aktivitetit të tij politik në Shqipëri, Selami nuk është shkëputur nga dy aktivitetet private që zotëron në SHBA. Bëhet fjalë për kompaninë “Librazhd L.L.C” në Framingham, Massachusetts si edhe për kompaninë “Alba Taxi L.L.C” në Virginia Beach. Sipas të…

Deputeti Eduard Selami, biznese dhe prona në SHBA

Deputeti i Partisë Demokratike, Eduard Selami i rikthyer në Shqipëri pas disa vitesh emigrimi në SHBA, është pronar me 50% i dy bizneseve në Amerikë. Pavarësisht aktivitetit të tij politik në Shqipëri, Selami nuk është shkëputur nga dy aktivitetet private që zotëron në SHBA. Bëhet fjalë për kompaninë “Librazhd L.L.C” në Framingham, Massachusetts si edhe për kompaninë “Alba Taxi L.L.C” në Virginia Beach. Sipas të…

Zbardhet lista, ja cilat janë gratë më të pasura të deputetëve shqiptarë, kush kryeson

Deputetët shqiptarë dhe familjarët e tyre janë të detyruar të deklarojnë të ardhurat  vjetore nga çdo burim. Bazuar në deklarimet e tyre pranë Inspektoriattit të Deklarimit të Pasurive, ODA (Open Data Albania) ka renditur gjithë zërat e të ardhurave të deputetëve dhe në fund  ka renditur deputetët me të ardhura më të larta gjatë vitit 2015.   Një pikë interesante në tabelat e prezantuara nga ODA është…

Të ardhurat nga bizneset, deputeti Selami me dy kompani në SHBA

I pasur jo vetëm nga të ardhurat si deputet por dhe biznese. Nuk është vetëm Tom Doshi, por dhe Eduart Selami. Nga të dhënat që publikon Open Data,  e cila publikoi sot pasuritë e vetëdeklaruara të ligjvënësve shqiptarë, tek kategoria të ardhura nga biznese dhe sipërmarrje rezulton përvec deputetit Tom Doshi në krye të listës me njëqind e njëmbëdhjetë milionë lekë të ardhura nga bizneset,…

Zbulohen dy kompanitë e Eduard Selamit në SHBA, ja fitimet marramendëse që deputeti demokrat siguron prej tyre

Deputeti i Partisë Demokratike, Eduard Selami, i rikthyer në Shqipëri pas disa vitesh emigrimi në SHBA, është pronar me 50% i dy bizneseve në Amerikë. Pavarësisht aktivitetit të tij politik në Shqipëri, Selami nuk është shkëputur nga dy aktivitetet private që zotëron në SHBA.   Bëhet fjalë për kompaninë “Librazhd L.L.C” në Framingham, Massachusetts si edhe për kompaninë “Alba Taxi L.L.C” në Virginia Beach.  …

Zbulohen dy kompanitë e Eduard Selamit në SHBA

Deputeti i Partisë Demokratike, Eduard Selami i rikthyer në Shqipëri pas disa vitesh emigrimi në SHBA, është pronar me 50% i dy bizneseve në Amerikë. Pavarësisht aktivitetit të tij politik në Shqipëri, Selami nuk është shkëputur nga dy aktivitetet private që zotëron në SHBA. Bëhet fjalë për kompaninë “Librazhd L.L.C” në Framingham, Massachusetts si edhe për kompaninë “Alba Taxi L.L.C” në Virginia Beach. Sipas të…

Renditja e deputetëve milionerë të Shqipërisë

Albanian Institute of Science AIS (AIS (ojf) ka përgatitur dhe po publikon në portalin Open Data Albania artikullin me titull: Deputetët, të ardhura të deklaruara sipas burimit të krijimit Viti 2015 Renditje. Deputetët janë subjekt i deklarimit dhe kontrollit publik të pasurive dhe konfliktit të interesit. Deputetët duhet të dorëzojë në fillim viti një Deklaratë ku bëhen të ditura të ardhura, shtesa apo pakësim të…

Zbulohen dy kompanitë e Eduard Selamit në SHBA. Deputeti i PD: Prej tyre fitoj 56 mijë dollarë në vit

Deputeti i Partisë Demokratike, Eduard Selami i rikthyer në Shqipëri pas disa vitesh emigrimi në SHBA, është pronar me 50% i dy bizneseve në Amerikë. Pavarësisht aktivitetit të tij politik në Shqipëri, Selami nuk është shkëputur nga dy aktivitetet private që zotëron në SHBA.   Bëhet fjalë për kompaninë “Librazhd L.L.C” në Framingham, Massachusetts si edhe për kompaninë “Alba Taxi L.L.C” në Virginia Beach.  …

Deputetët, të ardhura të deklaruara, ja cili deputet fiton

Ashtu siç kishte paralajmëruar, Open Data Albania ka publikuar sot të dhënat në lidhje me të ardhurat e deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë për vitin 2015. Në hulumtimin e ODA është bërë renditja dhe kategorizimi sipas burimit të të ardhurave, e në fund për totalin e të ardhurave të krijuara në vitin 2015.  Nga të dhënat rezulton se ligjvënësi më i paguar rezulton të jetë Anastas…

Këta janë tre deputetët më të pasur në Shqipëri

Nëse keni ende kureshtje për të mësuar se kush janë deputetët më të paguar, tashmë na vihet në dispozicion një listë e plotë. Open Data Albania, referuar të dhënave nga deklarimi dhe kontrolli publik i pasurive ka renditur se cilët nga deputetët janë me të ardhurat më të larta, pra më të pasurit e Kuvendit. -Deputeti më i paguar për punë si deputet dhe të…

Lista me të dhëna: Ja deputetët më të pasur në Shqipëri

“Open Data Albania” (ODA) ka publikuar të dhëna për pasurinë e deputetëve shqiptarë gjatë vitit 2015. Deputetët janë subjekt i deklarimit dhe kontrollit publik të pasurive dhe konfliktit të interesit. Deputetët duhet të dorëzojë në fillim viti një Deklaratë ku bëhen të ditura të ardhura, shtesa apo pakësim të pasurisë për dymbëdhjetë muaj të vitit të fundit. Në hulumtimin e ODA është bërë renditja dhe kategorizimi sipas…

Renditja e 2015/ Ja deputeti me më shumë të ardhura

Open Data Albania ka publikuar ditën e sotme të dhënat në lidhje me të ardhurat e deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë për vitin 2015. Ashtu sicc kohë më parë kishte paralajmëruar, në hulumtimin e ODA është realizuar renditja dhe kategorizimi sipas burimit të të ardhurave, e në fund për totalin e të ardhurave të krijuara në vitin 2015. Referuar të dhënave të ODA, deputeti socialist Anastas…

Pasuria, deputetët Doshi Angjeli e Berisha me më shumë të ardhura

Tre deputetët me të ardhurat më të larta nga 140 ligjvënësit në Parlament, janë Tom Doshi, Anastas Angjeli dhe Sali Berisha. Renditja vjen pas një përllogaritje që ka bërë instituti, ‘Open Data Albania’ e cila ka renditur Deputetët e Kuvendit sipas vlerave për të ardhurat e deklaruara për vitin 2015. Baza kryesore ka qenë vetëdeklarimi i të ardhurave nga cdo deputet, shtesa apo pakësim të…

Krijimtaria, “Kurbani” dhe pikturat e Ramës arkëtojnë më shumë para se librat e Blushit. Ja sa fituan dy “rivalët” në PS

Publikimet dhe e Drejta e Autorit, janë një mënyrë përfitimi të ardhurash për deputetët. Sipas “Open Data”, kryeministri Edi Rama kryeson listën e kësaj kategorie me 2 694 009 (dy milion e gjashtëqind e nëntëdhjetë e katër mijë e nëntë) lekë, të ardhura nga krijimtaria e tij artistike shitur dhe arkëtuar në vitin 2015. Kjo vlerë është përfituar nga shitja e librit “Kurban” gjatë këtij…