KQZ-ja e Lefterie Lleshit vazhdon me shkelje dhe parregullsi ligjore

A do të hetohet Lefterie Lleshi për  shpërdorimin e 4,2 milionë euro të  dështimit të projektit elektronik? KQZ-ja e kryesuar nga Lefterie Lleshi, dështoi me qëllim projektin e parashikuar në Kodin Zgjedhor, për numërimin elektronik në Qarkun e Fierit dhe evidentimin elektronik në Qarkun e Tiranës. Dëmi ekonomik që u shkaktua ishte 4,2 milionë euro, pasi kryetarja e KQZ-së, edhe pse tenderimin e bëri jo…

KQZ-ja e Lefterie Lleshit vazhdon me shkelje dhe parregullsi ligjore

A do të hetohet Lefterie Lleshi për  shpërdorimin e 4,2 milionë euro të  dështimit të projektit elektronik? KQZ-ja e kryesuar nga Lefterie Lleshi, dështoi me qëllim projektin e parashikuar në Kodin Zgjedhor, për numërimin elektronik në Qarkun e Fierit dhe evidentimin elektronik në Qarkun e Tiranës. Dëmi ekonomik që u shkaktua ishte 4,2 milionë euro, pasi kryetarja e KQZ-së, edhe pse tenderimin e bëri jo…