Spending Data Albania – Hedh dritë mbi raste në konflikt interesi. Një deputet rrezikon ti hiqet mandati

Prej nëntë muajsh projekti ynë Spending Data Albania publikon çdo transaksion si pagesë me para publike për përfitues dhe klient të institucioneve buxhetore. Të dhënat kanë informuar qytetarin shqiptarë se si shpenzohen paratë e taksave dhe aseteve publike.  Njëkohësisht individët mund të njohin klient që ofrojnë shërbime me pagesë për institucione buxhetore dhe rast pas rasti të vlerësojnë nëse dukshëm ka fakte mbi raste nepotizmi…