Bashkia e Tiranës ka hapur hapur një tender për shtesë kontrate për “Rijetësimin e Piramidës së Tiranës”.

Rreth 228 milion lekë iu shtuan tenderit prej 1.4 miliard lekësh për “Rijetësimin e Piramidës”, të cilin e fituan kompanitë “Fusha shpk” dhe “Edil-al-it shpk” në një procedurë të shoqëruar me ankesa.

Ky tender shfaqet me dy “flamuj të kuq”, pasi ka pasur mungesë konkurrence dhe ka qenë procedurë me negocim.

Aranita Brahaj, drejtuese e Open Data Albania u shpreh për Citizens Channel se ky tender është kryer pa garë dhe nuk ka një arsyetim të publikuar për këtë shtesë. 

Shiko artikullin e plotë KETU