Nga apartamentet tek llogaritë bankare, pagat mujore dhe të ardhurat e bashkëshortëve. Cilat janë gratë deputete në legjislaturën e sapopërfunduar, a renditen ato ndër deputetët më të pasur? Të ardhurave dhe burimi i pasurive; Sa prej tyre përfitojnë nga angazhimi ekonomik apo nga biznese familjare. Tek Rubrika Para dhe Pushtet portali Spending Data Albania, publikon deklarimin e vitit 2016 (vit i fundit në deklarime) për zonjat deputete.
1. Liljana Elmazi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/200
2. Eleina Qirici http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/280
3. Edlira Cekrezi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/462
4. Mira Shehu http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/326
5. Anila Agalliu http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/323
6. Irma Kopliku
7. Adelina Rista http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/110
8. Luljeta Arapi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/327
9. Vasilika Hysi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/322
10. Arbjola Halimi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/456
11. Antoneta Dhimo http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/454
12. Evis Kushi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/253
13. Klodjana Spahiu http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/291
14. Arta Dade http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/139
15. Esmeralda Shkjau http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/252
16. Mimoza Hafizi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/285
17. Jozefina Topalli http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/299
18. Erjeta Alhysa http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/324
19. Mimoza Hajdarmataj http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/461
20. Silva Caka http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/317
21. Albina Deda http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/126
22. Mesila Doda http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/284
23. Olta Xhacka http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/302
24. Albana Vokshi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/125
25. Blerina Gjylameti http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/198
26. Majlinda Bregu
27. Jonida Tabaku http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/298
28. Klejdi Mehmetaj http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/290
29. Valentina Leskaj http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/211
30. Monika Kryemadhi
31. Enkelejda Shkreli http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/281
32. Mirela Ferracaku http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/444
33. Dhurata Cupi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/508