Gijotina.com/ Pasi “vranë mizat” bashkë/ Lali Eri i jep 300 milionë lekë Albert Metanit, t’i blejë ilaçe për kafshët

Brenda pak ditësh kryebashkiaku i Tiranës, Eron Veliaj, ka mbyllur tre tenderë në shkelje të ligjit. Veliaj ose siç Lali Eri pothuajse çdo tender e zhvillon në shkelje të ligjit, në fovor të klientëve të pushtetit. Tenderi i fundit kap vlerat e 300 milionë lekëve dhe është afera e radhës mes bashkisë dhe biznesmenit Albert Metani. Bëhet fjalë për tenderin me numër reference REF-32719-06-13-2022, i…

393 Donator Fushata Zgjedhore 2021, PS me shume donacione, LSI tejkalon PD, Lista e Donatorëve për çdo parti

Open Data Albania po zbardh shumat dhe emrat e Donatorëve Elektoral në Zgjedhjet e Prill 2021. Donatorët e Fushatave zgjedhore janë subjekte private shoqëri, persona juridik apo fizik që dhurojnë fonde, mallra apo shërbime për subjektet elektorale kandidat apo parti. Donacionet janë të detyrueshme për tu regjistruar sipas formës ligjore. Dhurimet në natyrë mallra apo shërbime të ofruara pa kundërshpërblim konsiderohen inkind – në natyrë dhe vlera…