Hashtag publikon: Kompania që po hetohet nga SPAK për kanalin vaditës në Lushnje fituese e 33 tenderëve ne 20 bashki

Linku i artikullit: https://hashtag.al/index.php/2021/07/09/kompania-qe-po-hetohet-nga-spak-per-kanalin-vadites-ne-lushnje-fituese-e-e33-tenderave-ne-20-bashki/

EXIT.al Mbi 100 milion euro kontrata politike për kompanitë nën hetim nga SPAK

Linku i artikullit : https://exit.al/mbi-100-milione-euro-kontrata-politike-per-kompanite-nen-hetimin-e-spak-per-uniformat/

Euronews: Hetimi i SPAK për Uniformat e Policisë kompania që fiton tendera që prej vitit 2010

Linku i artikullit : https://euronews.al/al/vendi/aktualitet/2021/07/10/hetimi-i-spak-per-uniformat-e-policise-kompania-fiton-tendere-qe-prej-vitit-2010/

Të pa Ekspozuarit, portal investigative publikon: 2800 euro një uniform polici ky është tenderi që u hëngri kokën zyrtarëve në ministrinë e brendshme

Linku i artikullit: https://www.tpz.al/2021/07/10/2-800-euro-nje-uniforme-polici-ky-eshte-tenderi-qe-u-hengri-koken-zyrtareve-ne-ministrine-e-brendshme/

Torta e Rindërtimin qeveria kënaq fituesit e përhershëm me kontrata miliona euro, Lista

Linku i artikullit: https://boldnews.al/2020/09/05/torta-e-rindertimit-qeveria-kenaq-fituesit-e-perhershem-me-kontrata-miliona-euro-lista/

 Hashtag publikon: Tenderi 25 milion Euro i uniformave të policisë 5 problematikat e gjetura në rastin studimor që u publikuar 15 muaj më parë

Linku i artikullit: https://hashtag.al/index.php/2021/07/10/tenderi-25-milione-euro-i-uniformave-te-policise-5-problematikat-e-gjetura-ne-rastin-studimor-qe-u-publikua-15-muaj-me-pare/

Arberia News: a po shkon drejt falimentimit llogaria kombëtare prej PPP ve, vendet e zhvilluara më pak se 2.4% të GDP, Shqipëria rekord me 11.6%

Linku i artikullit: http://arberianews.net/po-shkon-drejt-falimentimit-llogaria-kombetare-prej-ppp-ve-vendet-e-zhvilluara-nuk-e-kalojne-2-4-shqiperia-kap-rekorde/

Dosja.Al : Nuk ka guxuar asnjë shtet tjetër, Aranita Brahaj ngre alarmin Shqipëria mban rekordin e lidhjes së kontratave koncesionare

Linku i artikullit : https://dosja.al/nuk-ka-guxuar-asnje-shtet-tjeter-aranita-brahaj-ngre-alarmin-shqiperia-mban-rekordin-e-lidhjes-se-kontratave-koncesionare/

Shijak Tv: A do të falimentojë llogaria kombëtare nga PPP dhe Koncesionet

Linku i artikullit : https://shijaktv.al/2021/07/a-do-te-falimentoje-llogaria-kombetare-nga-ppp-dhe-koncesionet/

Tenderat Grabiqar të Rindërtimit si po ndahen miliardat e tërmetit

Linku i artikullit: https://www.syri.net/politike/436027/video-tenderat-grabitqare-te-rindertimit-si-po-ndahen-miliardat-e-termetit/

Qeveria më shumë shkelje në tendera se Bashkitë, Peshku Qelbet nga Koka.

Linku i artikullit : https://a2news.com/2021/07/10/qeveria-ka-me-shume-shkelje-ne-tendera-se-bashkite-basha-peshku-qelbet-nga-koka/