Telegraf publikon: Hetim “Sulltanëve” të 200 koncesioneve në Shqipëri

Linku i artikullit: https://telegraf.al/ekonomi/hetim-sulltanve-te-200-koncesioneve-ne-shqiperi/

Zeri i Amerikës : Tiranë: Koncensionet dhe PPP-të krijuan 11.4 për qind detyrime të mbartura për buxhetin në raport me GDP-në

Linku i artikullit: https://www.zeriamerikes.com/a/5967016.html

Faktor.al publikon: Aranita Brahaj: Mashtrimi 4 milionë euro, prokuroria, QKB-ja e SHISH-i

Linku i artikullit: https://www.faktor.al/2021/07/24/aranita-brahaj-mashtrimi-4-milione-euro-prokuroria-qkb-ja-e-shish-i/

Telegraf.al : Shqipëria humbet gjyqet në arbitrazh, qytetarët do paguajnë 445 milion euro

Linku i artikullit: https://telegraf.al/politike/shqiperia-humbet-gjyqet-ne-arbitrazh-qytetaret-do-paguajne-445-milion-euro/

Telegraf.al: Vetëm 48 % e paketës së  ndihmave që qeveria do jepte, ka shkuar në duart e qytetarëve 

Linku i artikullit: https://telegraf.al/politike/vetem-48-e-paketes-se-ndihmave-qe-qeveria-do-jepte-ka-shkuar-ne-duart-e-qytetareve/

Telegraf.al:  VOA: 146 miliard lekë abuzime me tenderat në Shqipëri

Linku i arikullit: https://telegraf.al/politike/voa-146-miliard-leke-abuzime-me-tenderat-ne-shqiperi/

Zeri i Amerikes: Shqipëri: Hetimi dhe gjykimi i autorëve të shkeljes së barazisë në tendera, në nivele të ulëta

Linku i artikullit : https://www.zeriamerikes.com/a/6010066.html