Top Channel: Shqipëria më pak burra. Për çdo 100 meshkuj të lindur humbën jetën 107 burra

Linku i intervistës:

Hapur.AL publikon: Shqiptarët po Pakësohen për çdo 100 lindje meshkujsh në 2020 u shënuan 7 vdekje më shumë

Linku u artikullit: https://www.hapur.al/2021/09/02/shqiptaret-po-pakesohen-per-cdo-100-meshkuj-te-lindur-humbin-jeten-107-burra/

Faxweb publikon: Shqiperia në krizë demografike tkurrje e popullsisë për 100 lindje të reja janë shënuar 107 vdekje raporti vjen duke u përkeqësuar

Linku i Artikullit: https://www.faxweb.al/shqiperia-ne-krize-demografike-tkurrje-e-popullsise-per-100-lindje-te-reja-jane-shenuar-107-vdekje-raporti-vjen-duke-u-perkeqesuar-krahasuar-me-vitet-e-tjera/

Bold News: Ndodh për herë të parë Brenda dekadës Në Shqipëri vdekjet e meshkujve më të larta se lindjet gjatë 2020-tes

Linku i artikullit: https://boldnews.al/2021/09/01/ndodh-per-here-te-pare-brenda-dekades-ne-shqiperi-vdkjet-e-meshkujve-me-te-larta-se-lindjet-gjate-2020-es/

Syri.net: https://www.syri.net/amp/index.php?id=446459

Gazeta Telegraf: Ja lista e plotë me universitetet dhe degët e akredituara

Linku i Artikullit: https://telegraf.al/arsim/ja-lista-e-plote-me-universitetet-dhe-deget-e-akredituara/

Gazeta Sot: Dhjetëra Universitete ne Vend te Paakredituara dhe 1000 programe dege

Linku i artikullit: https://sot.com.al/politike/dhjetera-universitete-ne-vend-te-paakredituara-dhe-mbi-1000-programe-ne-i461157

Albeu publikon: Kush shitet më shtrenjtë e kush më lirë? Kaq para kushtojnë vaksinat e COVID-19 

Linku i artikullit: https://albeu.com/lajme/kush-shitet-me-shtrenjte-e-kush-me-lire-kaq-para-kushtojne-vaksinat-e-covid-19-foto-lajm/115939/

360 GRADE.AL publikon: Tregu ndërkombëtar/ Zbulohen çmimet e vaksinave anti-Covid, nga më e lira tek më e shtrenjta

Linku i Artikullit: https://360grade.al/455655/tregu-nderkombetar-zbulohen-cmimet-e-vaksinave-anti-covid-nga-me-e-lira-tek-me-e-shtrenjta/

FaxWeb publikon: Çmimet për Vaksinë 

Linku i artikullit: https://www.faxweb.al/tregu-nderkombetar-zbulohen-cmimet-e-vaksinave-anti-covid-nga-me-e-lira-tek-me-e-shtrenjta/