Në këtë garë kanë paraqitur oferta 4 kompani, por Suli i ka skuafikuar me argumentin se nuk kanë paraqitur kopje njësuese me dokumentet origjinale. Duke lënë kështu në garë vetëm kompaninë Bami shpk, në pronësi të  Besnik Bamit. Kështu, Suli ka shkelur ligjin duke cenuar konkurrencën në këtë tender dhe është shënuar me “Red Flag” nga monitoruesi Open Data. Në dokumente vërehet se Bami shpk ka pasur edhe ofertën më të shtrenjtë, por Suli e ka anashkaluar këtë fakt. 700 milionë lekë do të qarkullojë Bami për 4 muaj punë, në rrugicat që vetëm arnohen dhe kurrë nuk ndërtohen.

Shiko artikullin e plotë KETU