“Të gjitha rrugët” të çojnë tek skemat offshore të Hollandës dhe Maltës. Ilda Tërshana, aksionere e kompanisë “MSE” ka përfituar tendera me garë fiktive nga Ministria e Shëndetësisë.

Në këtë investigim të kryer nga “Illyridium Media Group” do të investigohet kush fshihet pas skemave offshore, si po kryhet pastrimi i parave duke vjelë para nga buxheti i shtetit nëpërmjet tenderave publikë.

Dhe si përfshihen punonjësit besnikë si drejtoresha e kompanisë, inxhinieri dhe pronari në këtë skemë do i zbulojmë hap pas hapi.

Kush fshihet pas kompanisë “MSE”?

Persona të lidhur me Klodian Allajbeun marrin tendera nga Shëndetësia duke shkelur ligjin e Prokurimeve. Rasti konkret është kompania “MSE” që ka marrë disa tendera duke ngritur pikëpyetje për respektimin e kushteve të garës ndërkohë që aksionerja kryesore rezultonte njëkohësisht drejtoreshë e “EVITA” shpk, fijet e së cilës shkojnë në offshoret e Hollandës dhe Maltës, kompani që deri dje kanë qenë në pronësi të Klodian Allajbeu.

Shiko artikullin e plotë KETU