Open Data Albania ka paraqitur deklarimin e pasurive të ministrave të qeverisë shqiptare në 2016. Në deklarimin e saj Ministrja e Inovacionit, Milena Harito deklaronte edhe të ardhurat e bashkëshortit të saj që kryesisht ishin nga Franca, dhe ishin në një vlerë të konsiderueshme, ku përfshiheshin shtëpi, prona, zyra dhe dyqane.
Bashkeshorti Isidor Shteto
Bashkëpronar me 50% i shtëpi banimi në Francë, me blerje, me sip. 210 m2, në vlerën 905 000 euro.
2) Pronar me 100% i studio në Francë, me blerje, me sip. 24.4 m2 në vlerën 24 000 euro.
3) Pronar me 100% i dyqan në Tiranë, me blerje, me sip. 116.6 m2 në vlerën 10 200 000 lekë.
4) Bashkëpronar me 25% i apartament, me blerje nga prindërit, me sip. 73.6 m2 në vlerën 8 494 lekë.
5) Bashkëshorti zoti Shteto bashkëpronar me 25% i apartament në Tiranë, me blerje nga prindërit, me sip. 70 m2 në vlerën 9 000 lekë.
Likuiditete (Depozita, Cash, Llogari rrjedhëse, Debi-Kredi, Karta krediti/debiti)
1) Bashkëpronar me 50% i llogari bankare në Francë në vlerën 4 441 euro.
2) Bashkëpronar me 50% i llogari kursimesh në Francë në vlerën 2 227 euro.
3) Bashkëpronar me 50% i llogari bankare në Francë në vlerën 10 709 euro.
4) Bashkëpronar me 50% i llogari bankare në Francë në vlerën 52 euro.
5) Bashkëshorti zoti Shteto llogari kursimesh të ndërmarrjes në vlerën 2 400 euro.
6) Llogari bankare në bankë të nivelit të dytë në vlerën 4 116 euro.
7) Llogari bankare në bankë të nivelit të dytë në vlerën 3 172 lekë.
-Paga bruto në Credit Agricole Paris: 114 375 euro./dritare.net