Janë zbardhur deklarimet e pasurive të zonjave ministre në kabinetin Rama për vitin 2016. Të gjitha të dhënat luidhur me të ardhurat e ministreve janë të aksesueshme në portalin Spending Data Albania dhe përkojnë me deklarimin vjetor të pasurisë së Zyrtarëve të Nivelit të lartë në vitin e fundit të raportimit 2016.

Klikoni mbi emrat për të parë deklarimin e pasurisë:
1.Lindita Nikolla
2.Mimi Kodheli
3.Milena Harito
4.Ermonela Felaj
5.Mirela Kumbaro
6.Klajda Gjosha
7.Milva Ekonomi
8.Eglantina Gjermeni
9.Ogerta Manastirliu
10.Olta Xhacka
Përmes deklarimit të pasurisë në një vit kalendarik zbardhen edhe të dhëna mbi lidhje dhe interesa ekonomike të funksionarëve të lartë dhe të afërmve të tyre sikurse profile dhe poste profesionale të personave të certifikatës së familjes.