Zbardhen pasuritë e dy ministreve të qeverisë së drejtuar nga Edi Rama, Milena Hartos dhe Mili Kodhelit si dhe pasuria e ish-ministres tjetër, Lindita Nikolli, që deri para dy muajsh drejtonte ministrinë e Arsimit dhe Sportit. Pasuritë e tyre janë bërë publike nga Open Data.

Ndërsa ministrja e Mbrojtjes, Mili Kodheli dhe ish-ministrja Lindita Nikolla kanë të deklaruara vetëm pagat e tyre si ministre, ato të bashkëshortëve dhe bonuset, Harito duket se i ka të ardhura dytësore, pagat. Themi këtë pasi Harito ka deklaruar një sërë të ardhurash nga pasuri të ndryshme në Francë.
Duke iu referuar deklarimeve, Harito rezulton të jetë edhe më e pasura mes të trejave.