Te dhënat Renditje Lista mund të shkarkohen në excel-in e këtij Artikulli

Për Informacion kontakto [email protected]

Të tjerë Artikuj me #DataElektorale jane tek Tema Procese Zgjedhore 

Shkarko excel: Lista Deputet sipas votës preferenciale, Rang Kombëtar, sipas Qarkut, Subjektit dhe Grupit Gjinor
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Kontribuoi: Aranita Brahaj