E ftuar në programin Adi Krasta Show, Drejtuesja e Open Data Albania shpjegoi pse masat e Qeverisë Rama për krizën janë pak dhe difektoze, sikurse parashtroi nevojën për TVSh të reduktuar për konsumim utilitare dhe nevojën për një Strategji Afatshkurtër për Krizën Energjetike .

Linku për videon e plotë: https://youtu.be/QhXCPEJAjAA