Kompania Salillari fiton pa garë tenderin e hapur nga KESH për ndërtimin e infrastrukturës së transmetimit të energjisë nga gjeneratorët e ardhur nga Bangladeshi dhe ankoruar në Vlorë. KESH e ka cilësuar të suksesshme ofertën prej 2.5 milionë eurosh që ka ofruar Salillari, ndonëse kjo kompani ishte e vetme në garë. Punimet do të kryhen me qëllim që energjia e prodhuar nga anijet të hidhet në rrjetin kombëtar

Taksapaguesit shqiptarë do t’i paguajnë dhe 2.5 milionë euro kompanisë Salillari për dy gjeneratorët e prodhimit të energjisë me naftë, të sjellë nga Bangladeshi.

Shiko artikullin e plotë të BoldNews.al KETU