Media Syri.net ka publikuar një artikull në datë 02.05.2023 me temë “‘E ke kthyer Tiranën në qytet europian’/ Noizy ‘në krahët’ e Veliajt për 50 mln lekë, zbardhet pagesa”

Këngëtari Rigels Rajku, i njohur me emrin artistik Noizy, rezulton në listëpagesën e Bashkisë Tiranë si përfitues i 50 milionë lekëve.

Kompania e quajtur ‘Ilyrian Bloodline’ në pronësi të Rigels Rajkut (Noizy) ka marrë një pagesë prej 50 milionë lekësh nga Erion Veliaj në datë 19 tetor 2022, si pjesë e projektit art-kulturë të bashkisë për koncertin e Noizy-t ‘Alpha Show’ që zhvilloi në Tiranë, në një kohë që aktiviteti ka qenë privat dhe njerëzit kanë paguar biletat me çmime stratosferike.

Shiko artikullin e plotë KËTU