Open Spending Albania” ka bërë publike të ardhurat vjetore përgjatë 2013, nga ku rezultojnë se dy anëtarët që kanë të ardhurat më të larta përkatësisht 4 milion e 3 qind mijë dhe 4 e 1 qind mijë janë Sokol Çomo dhe Xhezahir Zaganjori.
Pas tyre renditet kreu i KLD-s Nishani me të ardhura 2 milion e 660 mijë përshi dhe të ardhurat. Të ardhurat vjetore në 2013 për Anëtarët e KLD-s sipas “Open Spending Albania
Bujar Nishani 2.660.644 lekë
Artan Broci, 1.639.016 lekë
Astrit Haxhialushi, 1.736.586 lekë
Dritan Caka, 1.151.739 lekë
Dritan Hallunaj 1.684.412 lekë
Ish nën kryetari i KLD, Elvis Çefa, 2.489.673 lekë të ardhura vjetore
Flamur Kapllani, 1.418.792 lekë
Gjin Gjoni, 1.571.388 lekë dhe 16.000 euro të ardhura qira
Hysen Saliko, 1.396.591 lekë
Ilir Mustafaj, 2.430.384 lekë
Ish-anëtari i KLD, Lulëzim Lelçaj, 1.545.204 lekë
Nasip Naço, 2.312.013 lekë
Sokol Çomo, 4.307.150 lekë
Tritan Hamitaj, 1.572.735 lekë
Xhezair Zaganjori, 4.098.985 lekë