NrTitulli I artikullitPerqindja
1Përfitues individë Rikonstruksione pas Tërmetit Shkurt – Prill 2021, Lista Kryefamiljarë Bashkia Durrës 2021    

13.4
212 Vaksinat AntiCovid 19 të Aprovuara, 5 Mars 2021

8.4
3Rezultati në Qarqe ndarja e mandateve në Zgjedhje Parlamentare 2021

4.9
4Vaksinimi Anti Covid 19 sipas vendeve, situata e raportuar 9 Mars 2021

3.9
5The Election Campaign Period and the Reconstruction Fund, Additional Budget allocated to 11 municipalities as Unconditional Transfers

2.54
6Koncesionet dhe PPP si Detyrime Kontingjente jashtë Bilancit Qeveritar, 2020, Shqipëria dhe Vendet EU

1.9
7Periudha Fushatë Zgjedhore dhe Fondi i Rindërtimit, Shtesa Buxhetore në Transfertë e Pakushtëzuar për 11 Bashki

1.78
8Renditje 10 Bizneset më të paguara nga Thesari i Shtetit viti 2020, Transaksione Thesari nga Open Data Albania

1.76
9Arbitrazhi Ndërkombëtar Detyrime të Njohura nga Shteti Shqiptar, Qershor 2020

1.71
10Bashkia Lezhë, Kryefamiljar Përfitues të granteve Rindërtim Janar – Prill 2021 VKB 17 dhe 20

1.53
11Vaksinimi Anti Covid19 Shqipëria dhe Fqinjët jo EU, Java e Fundit Maj 2021

1.4
12Kontraktime Rindërtimi pas Tërmetit, Procedura e Zgjedhur ka Risk për Klientelizëm

1.34
13Lista Deputet sipas votës preferenciale, Rang Kombëtar, sipas Qarkut, Subjektit dhe Grupit Gjinor          1.27
14Herësi për Subjektet elektorale, zgjedhje 20211.21
15Biznese Kontraktore Shëndetësi Covid-19, Mars 2020 – Maj 20211.14